Az irodáról

A CoWo közösségi iroda számtalan pozitív összetevőjéből íme néhány verhetetlen előny, amik reméljük Neked is megadják a választ arra, hogy miért érdemes a CoWo-csapat tagja lenni.

Biztonság
A CoWo egyediségének titka a biztonságot adó, családias légkör. Nálunk nem kell attól tartanod, hogy az általad kiválasztott asztalhoz rajtad kívül más is odaül, hogy a személyes dolgaid új helyre költöznek, míg te távol vagy. A közösség kialakulása érdekében a közép- és hosszú távú szerződéskötést preferáljuk, legtöbb bérlőnk fél/egy éves megállapodással rendelkezik. Proxy-s beléptető-rendszerünk garantálja Neked, hogy irodád sosem lesz ismeretlen emberek átjáróháza. Zárható szekrényed, melyet szintén mi biztosítjuk, praktikus lehet, ha laptopodat, ritkábban használt tárgyaidat nem szeretnéd magaddal vinni egy fárasztó munkanap után.

Közösség
Szeretsz valódi, tartalmas emberi kapcsolatokat kialakítani? A 10-12 főt befogadó co-working iroda közössége törekszik arra, hogy a munkanapokat megszínesítve mindig legyen idő egy közös ebédre, kávézásra, egy jó beszélgetésre. Munkaidőn kívül is szervezünk programokat, nyáron vitorlázni megyünk, a tél beköszöntével a közeli vendéglátó egységeket kutatjuk fel.

together

Központ
A CoWo fantasztikus helyen van! Valóban Budapest szívében találsz meg minket, az Astoria és a Deák tér között, a mindig élettel teli Károly körúton. Jöhetsz bármelyik metróval, a 47-es és 49-es villamossal, busszal, de biciklivel és gyalog is – biztosan útba esünk. Bátran szervezheted ide üzleti megbeszéléseidet is, ügyfeleid hálásak lesznek a gyorsan és bárhonnan kényelmesen elérhető találkozási pontért.

Sportos kikapcsolódás
Lelkesen támogatjuk a testmozgást is. A sokszor egész napos egy helyben ülés után talán Te is érezheted úgy, hogy jól esne egy kis sporttal felrázni az elgémberedett végtagjaidat. Erre az esetre is szolgálunk alternatívával: a pár perc sétára lévő Holmes Place fitness központtal megállapodtunk, hogy szerény összegért cserébe úszhatsz, konditeremben edzhetsz, csoportos órákon vehetsz részt vagy pihentető finn szaunában, jakuzziban lazíthatsz.

Környezet
Ezen a környéken biztosan nem maradsz éhes! Legyen szó beülős, ráérős ebédről vagy egy gyors reggeliről, rengeteg étterem és kávézó található a közelünkben, amelyek hosszú sorából kedvedre válogathatsz. Emellett fellelhető számos bank, drogéria, könyvesbolt, patika, éjjel-nappali üzlet; hogy ne kelljen keresgélned, itt összegyűjtöttük a lehetőségeket.